Kontakta oss Hitta hit
Tillbaka
Tillbaka till första sidan

Historik
Under hösten 1983 diskuterades idén om att skapa en ny grossist i metaller. Sagt och gjort; CGT Metall AB registrerades i april 1984. Verksamheten startade i mindre skala och under de gångna åren har omsättningen ökat från 10 till 130 miljoner/år.

I dag sitter vi i egna kontors- och lagerlokaler i Saltsjö-Boo. Vårt lager är inrymt i rymliga lokaler med rationell hantering. Vi är tolv anställda; tre personer på lagret och nio personer på kontoret. Vår personal har lång branscherfarenhet. Vi har drygt 1000 kunder som finns utspridda från norra
till södra Sverige.

Den positiva utveckling som CGT Metall har genomgått sedan starten talar sitt tydliga språk och det är Du och CGT Metall som tillsammans har byggt upp vårt breda lagersortiment.


CGT metalls affärsidé är:
att med kunnande och marknadskännedom alltid ligga steget före.

att förmedla och lagerföra i huvudsak standardsortiment av metaller i halvfabrikat men också genom goda leverantörskontakter kunna leverera produkter efter våra kunders specifika önskemål.


Företagspolicy
CGT Metalls mål är att alltid svara upp mot våra kunders önskemål och mot marknadens och våra leverantörers krav.

Vårt kvalitetsarbete ska garantera rätt produkt till rätt pris i rätt tid, samt rätt kvalitet på våra tjänster.

Samtliga medarbetare ska medverka till ett kontinuerligt samarbete med våra kunder och leverantörer så att CGT Metall förblir deras förstaval.


Öppettider
Måndag - torsdag 07.30 - 16.30
Fredag 07.30 - 16.00
Lunchstängt alla dagar 12.00 - 13.00
Helgdag Dagen före helgdag stänger vi 13.00

 

Om oss Lagerlista Leveranser Utlastning Personal